Garntillbehör

Ulltussar & Kråksparkar

Välkommen till Ulltussar & Kråksparkar, en butik där du finner ett brett kvalitetsutbud av garn och garntillbehör. Här finns även mönster och beskrivningar du gratis kan ladda ner för att skriva ut på papper. Bland utbudet hittar du garn i olika sorters ull, lin, bomull och silke. För mig är det viktigt att produkterna är rena, vilket innebär minsta möjliga inblandning av akryl och polyester. Är det något du saknar i butiken så tar vi tacksamt emot dina önskemål, tips och förslag på produkter som skulle kunna adderas till sortimentet.

 

Produkter & Varumärken

Schulana är en stor tillverkare av garn och dess produkter präglas av mycket hög kvalitet. Inför varje säsong tar Schulana fram en ny uppsättning av olika stick- och virkgarner baserat på de senaste trenderna inom branschen. Produkterna tas fram med en stor mängd naturliga fibrer. I butiken finner du ett brett utbud av garner i olika färger från just Schulana.

Hooked kom med en revolutionerande idé då de insåg hur stor mängd textilavfall från modeindustrin i Europa som går oanvändbart. De började tillverka ett 100% återvunnet bomullsgarn av textilavfallet. Zpaggetti var den första serien i produktion men idag har Hooked ett stort sortiment av garner och tillbehör, alla skapade utifrån ett hållbart och miljövänligt perspektiv. Garnerna passar både den erfarne handarbetaren och den som precis börjat med stickning eller virkning. Produkterna från Hooked besitter hög kvalitet och är enkla samt roliga att hantera.

Järbo är ett svenskt företag som kort och gott tillverkar det mesta inom branschen, allt från mönster och garn till stickor samt andra garntillbehör.

Garn till alla
Vi på Ulltussar & Kråksparkar vill att alla ska kunna erhålla kvalitetsgarn samt garntillbehör som gör stickningen och virkningen roligare, därför har vi valt att öppna en webbutik. Oavsett om du befinner dig i Borås, Malmö eller Luleå så kan du självklart ta del av vårt sortiment. Tveka inte på att höra av dig till oss om du har några frågor eller funderingar, vi berättar gärna mer om vårt sortiment och kommer med tips. Butiken hittar du här

Borås, Stockholm eller Luleå? Vi skickar våra produkter över hela Sverige!

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.