Hoooked ljus stickad babyfilt placerad på en soffa

Om oss

Ulltussar & Kråksparkar AB

Bakgrund:

Jag vill börja med att skänka ett stort tack till dig farmor – för ditt aldrig sinande tålamod.

Handarbete är mitt liv – har alltid varit och kommer alltid att vara. Vävning, stickning, virkning och broderi – skapa är kul, men blir kanske inte alltid som man tänkt sig. Någon dag ska jag väl lyckas bemästra den där knyppeldynan. Sommarjobbet på 1980-talet hos Lottens Garner gav mig drömmen och visionen och den finns där.

Ulltussar & Kråksparkar grundades 2016 och har sitt säte i Tyresö. Det var början till att göra verklighet av drömmen och visionen – att få arbeta med det som är min stora hobby.

Att webb-shoppen vilar just nu – mycket pga av personliga familjeangelägenheter – har inte satt stopp för denna dröm och vision. Som liten egenföretagare med annat heltidsjobb, familj och sysslor som pockar på uppmärksamhet behöver man ibland ta svåra och tunga beslut. När det saknas någon att bolla idéer och uppslag med, ingen att luta sig mot när det blåser (eller stormar) i omvärlden eller privat.

Framtid:

Företaget, drömmen och visionen finns kvar – rätt som det är vänder vinden. Under tiden kan jag dyka upp i någon annat spännande sammanhang.

Ulltussar & Kråksparkar som företag finns kvar – om än i en mycket begränsad form. Jag ska försöka hålla vår Facebook-sida och Instagram uppdaterat med lite nyheter då och då. Om inte annat med lite alster – jag har alltid något för händerna. Alltid lika spännande att se vad ni som följare hittar på.

Den där framtidsdrömmen att få till ett eget ullgarn från Walliska svartnosfår – som bara av en händelse råkar vara förlaga till min logga, utan att jag själv hade tanken - samt från lokalt betande får finns fortfarande.

Kontakt:

Ulltussar & Kråksparkar AB

Njupkärrsvägen 100

135 46 Tyresö

Org. nummer

559052-8724

Swish-nummer

123-305 34 02