Om Ulltussar & Kråksparkar

Jag vill börja med att skänka ett stort tack till dig farmor –för ditt aldrig sinande tålamod.

Företaget grundades 2016 och har sitt säte i Tyresö.

Handarbete är mitt liv – har alltid varit och kommer alltid att vara. Sommarjobbet hos Lottens Garner gav mig drömmen och visionen. Denna webbshop är början till att göra verklighet av drömmen och visionen. Att få arbeta med det som är min stora hobby.

Eftersom denna butik inte skulle överleva utan dig som kund, tar jag tacksamt emot dina önskemål, tips och förslag på produkter. Det är ni, kunder, som gör denna webbshop till den fantastiska butik som ni är.

Det kommer alltid att finnas produkter att fylla på med. Jag vill dock försöka hålla mig till så ”rena” produkter som möjligt – olika sorters ull, lin, bomull, silke med så lite inblandning av akryl och polyester som det bara går. Det är svårt, för det finns så mycket att välja på.

Våra produkter

Att välja Schulana var ett lätt val. Det är hög kvalité och det finns ett brett utbud av garner. Visst kan jag sakna några blandningar, men där är jag öppen för att komplettera efter önskemål från dig som kund.

Hoooked produkter snubblade jag över på mässan i Köln. Jag blev sprudlande glad när jag hittade deras monter. Bandgarn av denna kaliber är något helt nytt för mig – och jag överraskas dagligen över slutprodukterna av dessa underbara ”garn”. Jag får helt enkelt idé-klåda.

Järbo’s röda stickor är jag fullkomligt kär i. De har även ett brett utbud av mönster som jag mer än gärna delar med er. Dessa mönster är avsedda för andra kvalitetsgarn, varför stickfastighet och garnåtgång behöver kontrolleras extra noga vid val av ett Schulanagarn.

Du hittar mer information om Schulana, Hoooked, Järbo och Dills under garn, mönster och tillbehör. Där finns även länkar till deras hemsidor.

Framtiden

Ett större utbud av knappar (från Dills) men även blixtlås och andra trevliga tillbehör. Fler av Schulanas mönster behöver översättas till svenska – det tar tyvärr tid. Kontinuerligt ladda upp gratismönster från Järbo – allt för att få härliga uppslag.

Det finns även planer på att komplettera med broderier, i första hand  barntäcken, doptavlor, bröllopstavlor inklusive ramar. Men där är det er efterfrågan som styr.

I tankarna finns även en kundklubb och att kanske få till ett eget ullgarn från fåren som betar vid Tyresö slott.

Att någon gång i framtiden öppna en fysisk butik i centrala Tyresö (i närheten av Tyresö Centrums affärskomplex) är den ultimata drömmen och gör visionen fulländad.

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.